salam 1 malaysia kepada semua..mmmmm ni aku nk berkongsi beberapa video time aku g xpdc mencari durian di kawasan kapit..tuan empunya kebun tu merupakan penyelia petang sekolah aku cikgu inting..memang pengalaman yang tak dapat aku lupakan la..xpdc mencari durian..perghhh memang penat la time tu..masa tu awal tahun persekolahan tahun 2010..kalu ada peluang lagi memang aku nk join la..syok..keluar tengahari malam baru sampai umah..huhu bising bini aku hahaha..tp tak per..byk gak buah aku bwk blk..leh la kongsi ngan jejiran terdekat..ni ada la beberapa scene yg aku sempat amik time tu

sibuk mencari-cari durian

video


makan durian.yeah! carik
video


ni la suasana hutan kebun tu..jauh lagi ni nk meredah hutan

video


kat sini aku ada jumper buah yg pelik..rasanyer tkder kt semenanjung..sini diorang panggil asam tanah..wat makan ngn nasik gaul ngn sambal

video


mencari2 durian la aper lagi..cari2 then kumpul la dulu
video


bila dah kutip apa lagi makan la dulu..comel2 isi durian ni..sodap makan..perghhh

video

kawasan yg kami masuk ni adalah kawasan larangan org luar..kawasan persendirian..mujur ada tuan dia cikgu inting yg bawak kami

video

masa ni kami baru keluar daripada hutan..ni baru yang advanture..penat dah time ni..tapi kami ada 2 lagi tempat (hutan) kebun nk pegi..huhhuhu

video

Monday, February 15, 2010

rumah panjang

bawah ni la kawasan persinggahan rumah cikgu inting tuan punyer kebun..memang byk la buah2 dia..ni kira berhenti jap amik kereta untuk ke tempat yg terakhir..tempat yg paling penat..


video



bersedia untuk ke destinasi seterusnye

video

letih

masing-masing dah penat 5 jam lebih berjalan dalam hutan mencari buah..perghhh pengalaman yg cukup menakjubkan..time ni memang nk baring la..dah la aku mengalas bakul yang penuh dengan buah durian. berapa kali aku hampir nk jatuh ke belakang..huhuhu

video

keindahan alam


indah sungguh suasana sungai balleh

Sunday, February 14, 2010

keter lama aku


gini la ruper keta aku skng..dah tinggalkan pd adik aku kt kajang

Tuesday, February 9, 2010