salam 1 malaysia kepada semua..mmmmm ni aku nk berkongsi beberapa video time aku g xpdc mencari durian di kawasan kapit..tuan empunya kebun tu merupakan penyelia petang sekolah aku cikgu inting..memang pengalaman yang tak dapat aku lupakan la..xpdc mencari durian..perghhh memang penat la time tu..masa tu awal tahun persekolahan tahun 2010..kalu ada peluang lagi memang aku nk join la..syok..keluar tengahari malam baru sampai umah..huhu bising bini aku hahaha..tp tak per..byk gak buah aku bwk blk..leh la kongsi ngan jejiran terdekat..ni ada la beberapa scene yg aku sempat amik time tu

sibuk mencari-cari durian

video


makan durian.yeah! carik
video


ni la suasana hutan kebun tu..jauh lagi ni nk meredah hutan

video


kat sini aku ada jumper buah yg pelik..rasanyer tkder kt semenanjung..sini diorang panggil asam tanah..wat makan ngn nasik gaul ngn sambal

video


mencari2 durian la aper lagi..cari2 then kumpul la dulu
video


bila dah kutip apa lagi makan la dulu..comel2 isi durian ni..sodap makan..perghhh

video

kawasan yg kami masuk ni adalah kawasan larangan org luar..kawasan persendirian..mujur ada tuan dia cikgu inting yg bawak kami

video

masa ni kami baru keluar daripada hutan..ni baru yang advanture..penat dah time ni..tapi kami ada 2 lagi tempat (hutan) kebun nk pegi..huhhuhu

video

Monday, February 15, 2010

0 Comments: